Monday, June 15, 2009

Huaaaa...Letih2...


Ahli2 rombongan lawatan sambil belajar ke Terengganu.
Lokasi: Masjid Terapung


Haha...Aku baru balik dari Terengganu weh. Cinta Cukulet...I dah sampai kat negeri U~~~!!! Haha...First tym ni jejakkan kaki kat Terengganu. Sebenarnya ada misi lain ke sini. Esok2 la aku citer ok? Skang masih malas2 dan masih dalam proses nak edit2 gambar. Kasik bergaya sikit. Entry ni bertujuan untuk korang rase sejuk sikit hati bila tengok gambar kami yang sangat baik dan bersopan bila bergambar berlatar-belakangkan masjid. Baik kan kami?

Hujung belah kanan tu memang maintain rock. Takleh nak tegur2 dah. Anak sapa la tu kan...
Post a Comment