Saturday, June 20, 2009

Bukan Entry Jalan2 Lagi

Esok hari bapa. Saje nak wish kepada sume yang bergelar bapa terutama bapak aku dan jugak abang aku. Tak lupe juge kepada mereka yang bakal bergelar bapa. Misalnye Tn. Rahmad. Hubby buddy aku. Hihi. Ok la. Selamat hari bapa. Sebenarnya aku tatau nak taip apa.

Ini adalah bapak aku. Hensem kan beliau? Sila ngaku beliau hensem. Kalo tak, aku lempang laju2 dengan penampar Jepun celup aku.

Err... Ada tak lagu yang menunjukkan pengorbanan ayah? Aku takmo la letak lagu Mawi tu. Bapak aku sihat walafiat lagi kat umah tu.

Huhu...Windu kat bapak aku. Nak tepon dier la. Bapak aku dah maju skang. Dah ada enset senirik. Semoga beliau tak kucar-kacir nak reply SMS. Entah2 lagi advance dari aku kot. Jangan marah aa Apak... Tak indie la kalo marah, kan? Kan? Kan?

P/S: Aku sikit cacat dan pelat sebab panggil ayah aku "Apak" tatau la knape. Tapi memang beza la aku ngan abang aku. Arwah mama pun aku panggil "Mama". Padahal abang aku rileks je panggil "Bapak" dan "Mak".

5 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

selamat hari apak hehe

aslina said...

::cinta cukulet::
hehehe...

siti_z0wiah said...

aku p0n pggil bapak gak..tu pengaruh dari abg2 n kakak2 aku sejak dari kecik..

n mber2 abg yg dulunya masa zmn kanak2..suka lepak kt uma aku.. pggil kt bpak aku ngn "pggilan bpk".. tu lak pengaruh kuat dari abg aku lah.. sampai dah besar pjg skang p0n still pggil bapak lagi..walaupun mber2 abg aku tu.. bkn anak bapak aku.. haha

*sekali sekala teringin gk nk pggil daddy..kui3.

aslina said...

::z0wie:
nampaknye anak buah aku yang tadika tu memang rileks lagi berani la. abang dier panggil kat abang aku "ayah"...dier kadang2 slambe panggil "daddy"...

epalejau is sumone who: said...

aku panggil bapak aku 'bapak'..
abg aku lak, anak dia panggil 'daddy'..
abg ipar aku lak anak dia panggil 'ayah'..
hahaha!
lengkap sume ada!
;)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...