Thursday, November 8, 2012

Kurang kasih sayang

Kadang2 kan aku jadi pelik lak kat manusia2 yang kalo aku yg check keje dier... BANYAK SALAH.

Tak bosan ke baca apa yang aku list pepanjang? Aku strict. Selagi tak puas hati, selagi tu aku reject. Takde lebih-kurang-halal.

Tak bosan ke ha baca salah2 tu? Tak bosan ke nak fix banyak2?

Aku bosan tau nak mengarang ayat?

Ke dorang ni kurang kasih sayang?

Huk aloh parah la kalo kurang kasih sayang... Aku dah la susah nak sayang orang... Lebih2 lagi yang buat idup aku jadi bosan. Mau aku blacklist sampai mati.
Post a Comment