Tuesday, November 20, 2012

Bertambah-baik?

Email kena sembur lagi. Pasal quality. Macam selalu... Haha. Pasal satu scope ni lah. Apa bosan gila nak mati kot budak2 team tu. Tatau la dorang pon kene sembur ke tak, tapi aku yg tak berapa nak terlibat pon kena. Aku tak buat keja?

Heyy...

Haritu aku "buat keja" siap antar email la bagai cakap under training dengan someone someone... Yang klakar tuh direct kot antar, biasalah... Aku kan tahap2 dorang or lower KATANYALAHHH...

So aku pon last2 malas la nak amik tau. Dah la client datang haritu pon ade buat training jugak kat dorang. In fact, apa jadi pon aku tatau la, seriously training ke atau main2 saje. So salah aku ke kalo training bagai nak rak tapi careless tetap ada? Tak penah dengar pasal checklist kot. Kata senior...

Senior my ass lah... Haha. Lantak la bukan aku kene menjawap pon email tu. aku ade je rekod yang cakap aku takyah buat "keje" tu. Eh aku pon malas la nak hadap keje dorang. Haha. Jangan kata hadap keje dorang, hadap dorang depan2 pon aku jadi tak berapa nak sudi. Haa... Aku memang sombong pon. Tapi ngan dorang je lah.

Sapa baca ni kalo terasa tu nasib lah. Aku tak mention sapa2. Why not kalo terasa, tak puas hati, dtg je cakap depan2 aku kat opis dari mengutuk blakang pastu cakap aku mengata dorang secara terbuka kat blog. Haha. Tau pulak blog ni... Yang nak terasa lebih2 tu apahal? Memang keje kau la kan sebab tu terasa?

Tak penah aku rasa nak promo blog ni kat mana2... Bukan best pon, sampai ada yang sibuk nak jadi stalker? Ketagih yeh?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...