Wednesday, June 1, 2011

Flora & Flora

Terubat tak kerinduan yang ada?

Terubat tak? Terubat tak?


Flora dah kurusss... Huhuhhh... Anak dia yang haritu tinggal seko je. Yang kaler sebijik macam dia. Eh, sebijik macam kucing jahat yang kitorang tak suke tu. Sama ah kaler oren gak.

Budak tu duduk luar. Biar dia kat luar. Nakal sangat. Dah ajar suruh behave, tanak dengar. Degil. Padan muke duduk luar. Biar mak awak je kat dalam umah.

Dah lah. Busy ni. Kbai.

5 comments:

k a k L a m p said...

name ayu.. siyesss ingt kan pokokk hahahha

Aslina said...

::kakLamp::
dia memang ayu nak mampus kalah tuan2 dia 2-2 stok mafia tegar abes.memang lemah lembut dia ni. makan pun lembap... kemain sopan ah. penuh ciri2 kucing melayu terakhir. perempuan melayu terakhir tengok dia pun bleh nangis.

epalejau said...

FLooooooooooooooora! Ni gambar terbaru ke???

epalejau said...

Sian kot kat anak dia. ): Aku tak sampai ati la..

Aslina said...

::hadra::
mase aku kat sana... ni ah gambar baru... skang aku tengah malas2 nak update blog... nanti aku letak gamba dia ngan anak dia... jenuh gak ah nak cari dalam phone...

lagi satu... aku nak citer pasal lagi seko tu da ditemui... update dari osmet aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...