Sunday, November 21, 2010

Random #38

Kadang-kadang aku sikit bengang dengan orang yang hipokrit suka post-post video pasal dosa 24 jam fesbuk atau apape je la. So, bila aku stalk profile tukang post tu, gambar dia lagi dahsyat dari aku. Memang sebijik macam video yang dia post.

Atau dia cuma nak tunjuk contoh dan mengaibkan diri sendiri pada masa yang sama? Then, apa point dia join social network camni?

Sorry la kalo ade yang butthurt pasal pe yg aku tules ni. Tapi seriously la. Jangan hipokrit buleh?

2 comments:

Breakeven said...

~sy setuju~

Cik Agogo said...

::breakeven::
heheheeee... kannn???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...