Wednesday, November 24, 2010

Jangan Sayang Kitorang Sangat Boleh Tak?

Kenapa jadual membosankan semester ni?? Arghhh...!!! Subject yang aku nak amik buat repair pun sangat-sangat-sangat-sangat membosankan hari dier... Tak menarik langsung. Kenapa la aku stuck dengan subject yang takleh nak kawtim hari dia???



Siyes takde mood skang. Nak belek menatang thesis tu pun macam da nak muntah dah. Sorry la encik supervisor. Nampaknye minggu depan je la saye pegi jumpe incik. Saye tengah takde mood dan rase nak pukul orang ni sekarang.



AAAAaaaa~~~!!!!


Lepas semester ni aku btol-btol blah. Dan jugak aku harap kawan-kawan aku pun sama. Terutama yang lebih-lebih awal masuk dari aku. Kire aku 3rd year diploma dorang dah masuk first year degree sini. Lepas tu sampai sekarang tak abes-abes lagi sama ngan aku. At least aku dah ade diploma...



Fakulti engineering... Jangan sayang kitorang sangat boleh tak?
Post a Comment