Wednesday, May 23, 2012

Random #72

Kat opis aku sekarang dilanda musim berkepercayaan baru. Boleh bikin sentap jugak dengan kepercayaan dorang kali ni...

"Mana2 gadis single yang tak kuar lunch, adalah berkemungkinan besar akan mengadakan majlis pertunangan ataupon pernikahan tak berapa lama lagi"
Oleh itu sejak hujung bulan April lepas memang aku tak penah miss lagi kuar lunch sampai ke harini.

Tahyul gila.

P/s: Majlis bersanding/kenduri kawen lain... confirm dah ada tempek kad kawen kat board general kat depan opis tu ha...
Post a Comment