Tuesday, May 29, 2012

Dilemma

Antara 2...

Tetibe dalam mase yang sama tersuka plak ngan Ford Fiesta... Ye lah, sejak nampak Maybank2u ade iklan interest rate yang mabeles ah pasal Ford Fiesta 1.6L Sport...

Gigih kan harini google pasal Ford Fiesta tu, pastu usya2 jugak Honda Jazz hybrid tuh... Hurmmm... Banyak gak thread forum cakap Honda Jazz hybrid tuh overpriced sangat... TAPIIII...

Ntah. Eh ade cadangan??

Kalo ikut kate boifreng kesayangan tuh, beli je Kancil pon... Sebabbb... Masuk semalam je, dah 567598 kali kene bebel suruh naik keta je pegi keje... Jangan merempit sebarangan...

Nak buat camno... Merempit dah sebati dalam jiwa dah... Alahaiii...

2 comments:

epalejau said...

best kan dah ada kesayangan?:)
at least u know there's someone care about you other than your eldest brother :)

aslina majid said...

::hadra::
Hmm... insyaAllah aku sayang dia sampai akhir nafas :)

Btw, bebel tu aku saje exaggerate. Its more to his opinion la. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...