Thursday, May 17, 2012

Eh? Apsal ni?

Apsal harini aku takleh login fesbuk dari laptop sendiri??

Dah guna 2 jenis wireless network dah... Tukar 3 jenis browser dah... Takleh jugak...

Kuar cenggini je...



Nak taknak kene la login kat phone je...

Abes laa aku punya game CSI tu... :'(

Korang kene tak??

2 comments:

epalejau said...

aku nyer okay je?:)

aslina majid said...

::epalejau::
aku try kat laptop abang aku... bleh la plak... lepas la gian main game CSI yg dah lama aku tinggal tapi start main balik sejak semalam sebab aku MC... ahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...