Thursday, May 31, 2012

3 idiots


Demm... masa tido aku da terlajak lagi... ni seme gara2 citer 3 idiots... tak  penah sebelum ni citer hindustan aku stay lewat malam tengok sampai abes... sejak konon bz keje pon hari sabtu nye citer pon selamba je tengok tak tengok...

Well, citer tu sweet gile. Duhh... teringat nakal2 aku ngan membe2 dulu camtu... tapi, nakal2 kitorang pon tak la sepandai watak utama tu... patut la budak2 kelas aku yg selama ni aku tau layan citer omputeh je, siap recommended lagi citer ni... adeihh... best gilaks...

Lagi satu benda berlegar2 dalam kepala aku adalah... tadi sembang ngan Chris... dia survey sape dak2 tessde yg nk sambung contract... banyak gak persoalan aku... sbb aku rasa aku suka gila jadi tech support... QA sebenarnya buat aku gila sket... huu...

Tapi Chris ckp kena berani suarakan gitau kat project lead... tah... aku tak selesa sgt ngan project lead... entah laa... tapi aku nak sambung, kalo bleh aku nk la demand bende lebih sikit dari apa yang aku tengah buat sekarang...

Masalahnye sekarang bukan aku tak berani... halnye cuma org lain rasa aku particular sangat, dorang kurang respect aku sebab aku agak selalu bagi decision yang kadang2 kontra dgn pemahaman dorang. Ape korang ingat keje site tu memain ke?

Aku senang je... dorang ni nak main, jom kita main... manager bising quality drop, aku buat report je... ingat aku nk bagi muke sangat ke?? Suruh baca work instruction, baca pastu tak apply. Lupa. Dah baca tapi tak paham, tanak plak cari aku explain. Kalo explain pon, masuk telinga kanan, kuar telinga kiri...

Cakap paham semua... bila dorang tanye, aku jawap je la bukak la work instruction baca. Dan2 sentap terus tanak cakap ngan aku. Abes ko expect aku nak buat apa? Explain lebih2 kang cakap aku berlagak plak...

Kalo betul tak paham, pastu ada tunjuk semangat nak belajar sebab tak tahu, boleh aku ajarkan... tapi bila masing2 buat2 tahu ni... pastu suruh refer sendiri, terus sentap... pastu expect aku bleh bace otak korang, camtu??

Kemon lahhhh....

Posted via Blogaway & HTC Sense

2 comments:

epalejau said...

aku tak penah tengok citer 3 idiots tu full movie.. mesti tertengok ujung-ujung dia je....tapi semua orang cakap citer tu best gilaaaa.!!

aslina majid said...

::hadra::
cari masa layan citer tu sampai abes... memang best ah citer tuh... since tengok citer tu... baru aku tau kenapa lect kat u aku dulu ramai betul berasal dari india... dan sebenarnya india dalam malaysia pon kebanyakkan ade pemikiran camtu.... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...