Sunday, March 20, 2011

Kusut

Ntah la.

Rasa nak lari je dari semua nih. Nak sembunyi-sembunyi mana-mana skejap. Bawak hati yang agak-duka-lara-parah-jiwa-merana akibat.... Hmm... Ntah laa... Pasal future ni.

Tolong la. Helpless. Dah tak larat dah. Let me go je bleh tak?

Nanti-nanti kalo kata ada interview ngan mana-mana tempat, kalo dorang nak tengok konon thesis tu... Takdenye nak paksa-paksa bawak sekali hardware yang super besar tu. At least report kot. My report not bad ape... Nampak macam best. Detail. Eh, bukan puji diri sendiri la... Ada orang lain cakapkan nampak macam detail. Tapi ntah la..............................

Ape dorang ni nak sebenarnye?

Nak lari-lari menyorok sementara waktu. I'll take the blame. Yeah. My fault.

Tengok la. Lari punya lari sampai kenduri si sepupu pun nda pegi... Bukan lari sangat pun. Need time la. Berapa kali Angah antar mesej bila mau balik. Sepupu lain pun tanya, bila nak balik. Hmm... Entah la. Takleh nak decide. Sendiri cari pasal kan. Mesti mengaku. Tapi, dalam masa yang sama dah taknak ni semua. Cukup lah.

Haish. Bikin serabut la ni kepala.

Orang yang sepatah haram tatau apa dia bikin pun lama sudah lepas. Lulus jugak walaupun buruk punya gred. Ye cacat, tapi tak la separah sakit jiwa aku ni. Bukan aku tak paham apa aku buat....

Hish. Kusut laaahhhhhhhhhhhh........!!!!

P/s: Thanks kepade mereka yang tak jemu-jemu tinggalkan jejak kat shoutbox sebelah tu dan jugak yang tinggalkan link kat bawah nun. Nanti bila aku da waras balik, free, aku balas balik kunjungan korang. :D

4 comments:

epalejau said...

beratnya apa yang ko nak kena alami tu kan. tapi tu la, lari nak tenangkan pikiran, orang bukan paham. dorang cakap lari dari masalah la mende. kira ko cukup tabah ape.

Aslina said...

::hadra::
nak kata berat tu... ntah laa... tapi aku mcm da tak sanggup lagi da... mende ntah... ape la best sangat nak tahan2 result ni...

Lucifer said...

bertahan2 bertahan. :)

Aslina said...

::Lucifer::
hai lucifer... err... ko ngan matahari ni org yg same ke lain2???

btw, aku cuba jugak untuk bertahan... huhuhh... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...