Wednesday, March 23, 2011

Sangattttt....

Kuuu mohonnn kannn yang indahhh... Padamu... Untuk ku tatapppp... Menawar resahh kuuuu... Kekal akuuu... Di situu harungiii cintaaa.... Dan akuuu... Mohonkan yang baik bersantun kataaa kata tentang cinta.... Bicaraaaa kan rinduuu padamu mengharummm selamanyaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Adoiii... Pe jadah ntah layan lagu nih.

Meroyan lagi ah. Lepas satu, satu. Harap-harap mampu lagi la nak abeskan minggu ni dengan jayanya. Minggu depan nak balik terus. Tak kira apa pun terjadi.

Balik. Balik. Balik.

Rindu kampung halaman. Chehhh... Kampung la sangat... Padahal taman perumahan pun duduk.

Hepi besdey Aiman!! Esok besdey dia tapi aku blom boleh balik.

Marilah kita hadapi semua dengan senyuman.

Kepade adik-adik (uish macam geli je panggil adik-adik ni) yang amik result SPM, good luck. Terime je pe juge keputusan. Anda da usaha, tawakal je nanti. -----> ok, ni pun peringatan untuk diri sendiri jugak untuk bende-bende last-last camni.

Tatau pe nak tulis lagi. Kbai.
Post a Comment