Wednesday, March 30, 2011

Saya Emo, Maka Sila Abaikan Saya.

Harini aku.........


Refresh page fesbuk dekat 138 kali. Tunggu update sape-sape share kat wall pasal Cityville. Sebab nak collect donut, collect gift, entah apape lagi. Takde? Bosan. Dah la aku block abes semua game lain. Tinggal ni je ada nye.


Refresh dashboard kot-kot ramai-ramai blogger update secara pukal. Setiap 3 minit aku refresh sejak pukul 12 tengah hari tadi. Meroyan ni weh. Takde apape. Ok. Bosannnnnnnnnnnnnnnnnn gilossss.........!!! Nak blogwalking... Aku tengah kumpul semangat nak jalan-jalan ke blog-blog baru-baru kenal blog aku tinggalkan link ni. Pun takde semangat. Phuhh...


Refresh email kot-kot ada company gigih panggil interview untuk keje. Pun takde. Yang ade email merepek-repek yang sampai. Waaaa...........!!


Oh, aku tak bukak twitter. Kalo bukak pun setakat tengok time line penuh dengan mende merapu-rapu je wat hape.

Sesungguhnye aku kebosanan yang amat sangat.

Sebenarnye tunggu call. Penting gila. Tapi macam buat-buat lupa je ni. Aaaa... Aku malas la nak tunggu ni wey. Boleh gila aku dengan menunggu ni... Oh whaaaaiiiii...... Yang call nye kawan-kawan aku jeeee... Urgghhhh... Aku takmo korang call la weyyy... Time-time camni kalo ada boifren call kot-kot caring nak manje-manje mintak pelempang pun sah-sah kene maki dulu ngan aku.... Itu pun kalo ada la. Nasib baik takde. Kalo tak sia-sia je klesh tanpe banyak soal.

Hurghhh...

Seksa jiwa weh... Apa la susah sangat bagi je aku lepas mende ni... Suruh je pegi buat hardcover je terus? Kenapa mesti ada yang sengal-sengal nak consult orang tu, orang ni, they choose u, so u la decide... Aku gi bako jugak kang fakulti ni...

Bako bako bakooo~~!!!!

Serius ni beb. Kalo dorang sesaje failkan aku sebab aku tanak pegi menghadap mana-mana lecturer, memang aku lari terus je tanpe banyak soal terus keje ke mana-mana. Ada aku kisah dorang cakap aku qualified ke tidak?? Ada company tu kisah kalo katanya aku belajo separuh jalan???

Aku ngan kawan baik aku ni pun tengah debor tahap tatau nak cakap ape dah ni. Haishhh... Apahal la tibe-tibe ko nak strict bagai? Tibe-tibe je ke takut kene soal kat akhirat sebab luluskan aku adalah bende tak patut? Abes selama ni ko masuk kelas mengajar ala-kadar tu, pastu senang-senang hati je cancel kelas, buat ramai orang tak puas hati tu, buat keje tak ikhlas, buat ramai orang tak suke ko tu takde plak nak kene soal kat akhirat??

Kamon la weh.

4 comments:

MATAHARI said...

lecturer kau jenis cancel kelas kan?

kalau kau gi adu dengan classmate kau dengan dekan, dia kena buat surat sebab dengan dekan, tanpa sebab munasabah dia akan ditransfer ke kampus lain.

Aslina said...

::matahari::
bukan cancel kelas. tapi jenis tak sure dengan keputusan sendiri. lepas tu sibuk2 nak refer kat orang lain, padahal dia dah cakap takde mende. haish. pening2.

lagipun u aku ada 2 cawangan je. celah mana dia nk kena transfer pi tempat lain. huhuhh...

p/s: aku bukan uitm.

ARC™ said...

kalo ko nak org update dengan super kerap, g la folo ben ashaari kah3

Aslina said...

::ARC™::
aku penah folo dia. lepas tu aku muntah. terus unfolo dah. haha. aku nak folo yang suke wat entry panjang2 yang bleh wat aku berfikir lama2 sampai lupa masalah. fakta pun bleh. bukan citer personal yg tah apape. sebab tu aku langsung takde hati nak promote blog aku. 100% citer personal+negatif n mesti org tak suke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...