Friday, October 1, 2010

Aku Tak Sempat Nak Update Lebih-Lebih Sebab...

Sila lihat list di bawah;

27/9 - Digital Signal Processing test 1
28/9 - Sensor Engineering quiz
29/9 - Fuzzy Logic test 2
30/9 - Digital Control System test 2
2/10 - Signal & Systems test 2
4/10 - Digital Signal Processing test 2
5/10 - Sensor Engineering test 2
7/10 - Digital Control System test 3
9/10 - Signal & System test 3
14/10 - DATE SUGGESTED TO PRESENT THESIS.
15/10 - Sensor Engineering final exam
18/10 - Digital Control System final exam
19/10 - Signal & Systems final exam
20/10 - Fuzzy Logic final exam
22/10 - Digital Signal Processing final exam

Agak-agak lepas 22/10 tu kot baru aku bleh update sampai lebam. Rasa macam robocop pulak sampai hampir hari-hari pun ada test.

Study week??

Apa benda tu?

8 comments:

Anonymous said...

fuiyoh.. manyak test woo..~!

p/s: kursus kawin dah pass ke blom..hehe..

Cik Agogo said...

::anon::
kursus kawen?

tak mampu nak bayar yuran. PTPTN tak support.

- F i D - said...

masukkn dlm list..8 Oktober besday sy..haha

epalejau said...

gila aaah! nanges kot aku kalau kena kat batang idung sendirik.

chayo2, as!

Cik Agogo said...

::FiD::
besdey2 suma out of list yang ni. tapi dia akan masuk list lain


::hadra::
aku tak nanges. tapi da hampir2 kene sawan da ni...

profwacko said...

good luck... u really2 super2 really need it. Miahahaha

Cik Agogo said...

::rezan::
aku adalah superwoman... wahahahahhh!!!

chocolate strawberry said...

wow!! memang da bomb r... hahaha..
thniah2.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...