Wednesday, October 6, 2010

T_________T"

Thesis presentation awal 2 hari iaitu pade 12 Oktober 2010.

*Pitam*


Yang lain-lain tu masih same macam dalam list yang sebelum ni...

Jadual exam pun rasa macam ada yang da bertukar. Tapi tak pegi check lagi. Esok kot baru nak pegi tengok.

See... Semua orang pun buat keja last minute. Ini semua dah jadi budaya. Aku pun tak paham apasal semester ni banyak sangat benda dah last-last minute pun takde progress.

Dari kitorang student, membawak ke lecturer. Sibuk last-last minute time university lain sibuk-sibuk cuti sedap-sedap pasal study week, dorang bantai buat test. Bukan satu-dua... Tapi berderet-deret dan ke tahap hari-hari pun ada test. So far sepanjang aku buat degree ni haram aku tak kenal study week yang jenis cuti-cuti boleh balik kampung mintak restu mak ayah macam university lain tu apa kebendanye. Sumpah la takde. Lepas tu kewangan, unit exam pun macam takde mende je last-last minute ni. Siap takde acara mengambik slip exam dekat dewan. Pilu rasa hati kot tak dapat memeriahkan suasana dalam dewan macam semester-semester lepas.

Last-last minute jugak haritu terjah website Unisel tu tetibe nampak majlis konvo. Time-time exam. Huh?? Bley expect ke majlis konvo tak meriah kene senyap-senyap sebab fakulti engineering dekat sebelah dewan ada exam. HAHAHA...

Takley nak imagine.

Mungkin sebab banyak sangat cuti kot.

Bertuah gila duduk Malaysia. Banyak cuti.

Dah dah dah... Pegi buat thesis nun. Study test esok sekali. Taunye merepek sini jeeee...

***********UPDATE*************

Ohh... Salah tengok. Konvo 20-22 November rupenye. Haha... Ke laut dah segala... Semua pun nak salah-salah tengok. Haih...
Post a Comment