Sunday, October 24, 2010

Saya...

Makan tak kenyang, tido tak lena, mandi tak basah sebab nak yang ni.

HTC Aria!!!!

Tekan gambo bleh pegi link yang ada spec-spec dia semua...

Ada sape-sape baik hati nak hadiahkan??

Henset saye skang ni elok lagi, tapi dah sikit cacat dari segi rupe paras. Dan jugak buat saye hangen gaban bile suka-suka hati dia off sendiri-sendiri bila waktu-waktu kecemasan.

7 comments:

Aqilah Nur said...

tak best. jgn beli. nti nak send msj susah. asek hang. meluat please dgn hp ni. :)

Cik Agogo said...

::aqilah nur::
serious?? wuahh... kene revise balik laa nak beli henset apa... hehehe... tengs 4 the info :)

Anonymous said...

n8 la best~!

fndrocka said...

Htc byk pbone sempoi2 wi..habislah kau tak tido malam

Cik Agogo said...

::anon::
N8 mcm besar laa... nak comel2 je sebab tangan aii sangat comel... mcm lenguh kalo pegang benda yang memerlukan aii scratch my thumb n finger...


::fndrocka::
aku bukak majalah e-ring october kan dorang banyak review 3-4 jenis HTC yg baru... abes rambang mata... tapi of course la nak cari yg kecik2 je...

ARC™ said...

oh aku ade bberry storm je wahahahha

Cik Agogo said...

::ARC™::
hehe... sama aa dengan osmet aku... eh... ke dia pakai blekberi bold... ntah... confuse aku... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...