Thursday, September 23, 2010

Puaka betul. Kenapa harini baru sedar terlupa register subjek yang 0 credit hours?? Semalam pegi taklimat bayek punye sampai hampir tertido-tido dalam lecture theatre tu, sekali lepas balik rumah bukak portal sebab nak tengok list subjek register semester ni rupa-rupanya tertinggal subjek tu...

Agak-agak kena denda tak? Nak bayar pun tatau celah mana pasal 0 jam kredit.

1 comment:

~Cinta Cukulet~ said...

kena denda..sila bayar seratus hinggit kat saya. sekian, terimakasih..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...