Wednesday, September 15, 2010

Balik Kuala Selangor pada hari AHAD~~~

Horeeyyyy~~!!!!!


Mood : Sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat GEMBIRA.

Oh, sekejap. Apa? Tesis?

T___________________T

Nanti remind balik. Sekarang nak bergembira-gembira sebelum terlewat dulu.

Kelas Prof? Boleh kawtim la bagi alasan yang boleh tahan konkrit. Sebab apa??? Kak Zai dengan selamba je bak kata Mark Royston memberitahu Prof bahawasanya beliau stranded dekat Sarawak dan takde tiket nak balik awal. T____T. Best gila. Entah betul, entah tidak. Bukan haritu dia cakap dia beraya di Melaka ke?

So, aku?

Apa alasan aku? Takkan nak cakap sape-sape sakit pulak. Ye lah, dulu Fariz pun yang pakcik dia meninggal pun Prof boleh cakap "That's not my problem" Padahal kira emergency kekeluargaan tu. Tatau la dia cakap takziah ke tidak. Kan tengah sedih tu?

Bak kata orang lain, Prof bukan terima alasan sangat. Tapi alasan Kak Zai tu macam dia accept pulak. Maybe sebab Kak Zai dengan dia sama-sama dah dalam kategori orang-orang tua. HAHA. T____T"

Tolong bagi alasan paling bernas untuk aku berada di tempat kejadian yang kalo aku takde di tempat kejadian, kejadian tersebut takkan berlaku.

Tolong sila. Peluang sampai Ahad ni.

 P/S: Oh, sungguh eksaited nak publish bagitau semua sampai lupa letak tajuk.
Post a Comment