Saturday, October 15, 2011

Sandal



Baru aku perasan selama ni aku memang fokus kat satu brand je kalo beli sandal "lady like". Pulak tu satu-satunya brand yang aku rasa best bila pakai, selesa, tahan lasak dan saiz 6.

Ye. Saiz 6. Selama ni aku beli selipar jepun ke, kasut sport ke, semuaaaa saiz 4. Kecewa gila bila kaler idaman takde saiz. Termasuk kasut bowling pon saiz 4. Buat kena gelak kat kaunter je. Kali ni aku yang gelak besar.

Ada sapa-sapa tau pasal Zara's tak? Aku google asik kuar benda tak berkaitan je. Pedulik la sandal Gucci ke apa ke... Zara's jugak matching dengan kaki lebar aku. Dah la murah. Tahan sampai setahun lebih plak tu. Memang kene la dengan aku yang jenis malas nak shopping kasut macam pompuan lain.

Posted via Blogaway & HTC Sense
Post a Comment