Friday, October 7, 2011

Pengotor.


Kah3... susah kan bila bukan sorang yang perhati kita sepanjang kita kat tempat dia...

Dah la aku jenis bawak barang pada kadar paling minima... standard la pakai baju ulang2 dan pade mase yg sama segan nak pinjam washing machine orang...

Maybe aku tak peduli sangat sebab aku takde bau badan yang kuat kot... tah... sebelum ni aku lepak ngan budak-budak kelas aku sampai dua hari berturut-turut sebab nak buat tesis tu siap ulang-ulang pakai baju yang sama takde plak yang bising...

Yeah. Aku mungkin slamber kat luar je nampak pakai baju yang sama... tapi kat dalam sape tau kan... hahaha... eh pe aku merepek... dah2... suke hati lahh!!

Posted via Blogaway & HTC Sense

4 comments:

Zulfikar Hazri said...

yg penting, baju dalam tu kene tukar..


hahahahahahah

Aslina said...

Hahahaha... yang tu da pasti laahhhh

epalejau said...

hahahahaha. betul. betul. dalam tukar, sudahhhhhh.. kan?

Aslina said...

tu la pasal... tapi tu yg dier nampak je... kalo aku kat umah sendiri... kalo baju kedut sikit pon ko jangan harap la aku nak pakai...

yg tu memang orang tu tak nampak... aku bad mood kat situ pon sebab kene pakai baju yang sama tu balik...

ye lah... aku expect lain... sekali yang dapat option lain... memang bad mood la. dia kira diaaa jeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...