Wednesday, August 31, 2011

Raya & Merdeka...

Raya taon ni aku perasan ramai gila orang berbaju raya tema warna merah terang ang ang atau merahnya mak ngah... Terasa seperti boria plak bila singgah tiap-tiap umah je mesti ada tetamu dorang jugak satu family tema warna merah... Sebelum-sebelum ni susah woo nak jumpa orang decide tema yang sama... Semua ni bila tanya je dorang salahkan esoknye (harini) merdeka. Ade kee...

Takde sangat gamba raya taon nih... Kalo ade pon da selamat jadik default pic kat fesbuk. Muahahaha... Satu tu je la gamba aku ade. Ngan lagi satu gamba ngan baju konon-konon dan paling kontroversi... Inai kat jari... Yang tu aku malas nak upload sebab eksklusif aku sent MMS kat sorang je sebab kemain sibuk lagi nak tengok baju raye warne merah aku pasal tak sama tema warna kuning macam dia lalu sampai ugut-ugut takmo jadik bff dah. Ape ke siot punye ugutan...

Pe hal salah ke raya-raya pakai inai... Kemain laa kan spekulasi kuar tibe-tibe... Tapi aku chill je... So far disebabkan taon ni first year aku beraya sebagai seorang pekerja... Maka soklan paling top yang orang tanye kat aku adalah kat mana aku keje... Muahahaha... Rasa macam ramai je caring... Ohh tacing gilaa...

Buat raya taon ni selamat ah takde tanye soklan pelik-pelik lain... Tunggu la tengok raye taon depan... Mau menggelupur aku cari alasan. Wahahahaha...

Cuma taon ni aku macam segan-segan je nak bagi duit raya kat orang... Sebabbbb...

Tetibe je aku dapat duit raya lagi.

Adoyaiii... Sikit punya vogue aku raya-raya tu pon orang still ingat aku budak-budak lagi. Aiyayayayaaa... Tapi apa ada hal ye tak... Orang bagi, amik je laa... Selagi orang nak bagi kannn... Sila salahkan saiz aku yang agak mini ni. :D

Anyway, tu je la raya aku taon ni... Selamat hari merdeka seme... Pasni da aku beraya sorang dan nak sambung pegi beraya umah kawan-kawan yang tak balik kampung...
Post a Comment