Sunday, August 7, 2011

Leggings.

This is the best, bro!!





Aku tak paham dengan orang suka pakai leggings.

Aku tau dorang tak mampu beli seluar. Nak aku sedekah ke sluar-sluar aku yang da tak muat tu kat dorang?? Kesian dorang kan... Nak jimat-jimat beli leggings yang berharge bawah RM30 tu dari beli sluar jeans harge dekat-dekat RM100...

Eh, tapi aku rasa leggings lagi mahal dari jeans bundle kat pasar malam kan? Dah la bundle pon tebal, tahan lama... Kau tak basuh seminggu, sebulan pon takde sape perasan.

Tapi leggings... Ada jenis malas nak basuh tu... Baru recycle pakai 2 hari dah berbau-bauan menusuk hidung kuar. Pastu basuh plak jenis celup-celup (bagi jenis malas nak pakai washing machine semi-auto yang ada kat umah macam aku). Mana feel basuh celup-celup je. Baik beros kuat-sekuat-kuat hati. Macam jeans. Feel kot tenyeh berus kuat-kuat tapi tak gadoh nak koyak ke apa pon...

Aku pon ade leggings. Ehem.

Tapi aku pakai dengan baju renang aku yang tang bawah seksi sikit tuh. Tak salah kan... Kui3x... Baju renang aku pon ade skirt tau tutup bontot mantap aku neh. Hahaha... Tapi dalam swimming pool je la aku begitu. Kuar pegi tempat selain swimming pool macam pegi jalan-jalan ke kejadah nak pakai leggings.

Orang buduh je pakai leggings kuar jalan-jalan.

Kau suka pakai leggings?

Kau la buduh. Kena raba, padan muka. Salah kau jugak kan?

Jangan kata lelaki... Aku pon rasa macam nak slap laju-laju bontot pompuan yang pakai leggings. Lebih-lebih lagi jenis body mantap macam Rozita Che Wan. Tayang sangat sapa suruh kan...

 Sangat lah auummm...

Eh, puasa beb. Adoi... Adoi... Kurus pahala puasa dok imagine benda bukan-bukan... Tskkk...
Post a Comment