Monday, August 22, 2011

Ultimate Tips Tekel Awek

Hah... Jarang ada orang nak share tips macam ni... Aku rasa aku kot first person nak reveal semua supaya jejaka-jejaka kaki online semua dapat tekel awek idaman korang yang korang minat secara diam-diam masa online...

Sebenarnye spesis-spesis pompuan yang selalu kene reject, pastu next time orang lain plak nak kenal dan in relationship dengan dia, then been dump again, pastu jumpa yang lain adalah proses paling membosankan tahu?? Sama la macam aku. Sebagai pompuan, aku da letih kot nak layan persoalan yang sama tiap-tiap kali ada makhluk selamba-suka-hati antar mesej kat fesbuk kata nak berkenalan. Tolong la... Its so 1998, okehhh...

Lain laa kalo yang hantar mesej macam tu seorang yang noob dan baru lepas belajar cara-cara nak on PC. Memang considerable la kan. Tapi berapa ramai yang noob betul-betul punya noob? Kalo korang boleh pecah masuk firewall semata-mata nak layan website porn, jangan panggil diri sendiri noob. Tu dah lebih dari expert namanya okey...

Kalo biar aku membebel lebih-lebih sampai tahun depan pon korang tak dapat tips macam ni dari aku... Bahahaha... Okeh... Sebenarnya tips dia cuma la satu jeeeeeeeeee....... Iaitu.......

Tahu semua pasal dia.

Knape aku cakap camtu?? Wey dah korang minat pompuan tu mesti la korang kena tau semua pasal dia... Macam jugak korang minat artis walaupon artis tu sumpah tak kenal korang, tapi terharu jugak dia bila time sesi beramah mesra dengan artis ada fan dia yang hargai dan tau apa dia suka... Tacing kan? Tacing kan??

Aku rasa tak susah pon nak tahu semua pasal awek-awek zaman skang ni. Semua boleh google je. Cuba kata korang nak tekel Hamis Jalika kan... Taip 3 huruf pertama pon dah tersenarai nama dia dalam suggestion... Apa lagi awek-awek yang korang suka kan... First thing confirm la korang tau nama penuh semua... Tatau nama camne nak google... Except aku... Ahaha... Aku bukan top hits dalam google maka memang susah sikit nak cari pasal aku. Ape pon, mana ada kemahuan kat situ ada highway... Bak kata Adnan Sempit lah kan... Sebab tak semua pompuan sekarang suka kalo orang tanye macam-macam pasal diri dia yang kalo boleh korang stock stalker susah mati senang-senang je bleh cari... Bosan tahu nak ulang-ulang semua pasal diri sendiri tiap kali kenal new guy...

Melalui peluang stalk secara besar-besaran tu jugak laa macam-macam info korang boleh dapat pasal dia... Dari rupa bentuk dia sejak kecik sampai dah besar lawa cun melecun, hingga la ke aktiviti harian, kat mana dia berada, apa dia suka, semua lahhhhhh.... Sekarang semua hujung jari je maaaa... Bila dah puas hati baru la boleh proceed ke next step iaitu tegur-tegur la dier ajak sembang macam dah lama kenal.

Cuma pantang dorang satu je... Jangan obvious sangat tanya nak amik tau hal ehwal kuarge dorang... Tapi bende tu semua pon boleh google jugak la sekarang... Tarak hal.

Remember guys... Pompuan sangat la gembira bila orang amik tau pasal dorang... Tapi pada-pada jugak la amik tau pon... Jangan la nampak sangat jadi stalker teruk dan sampai dapat tanggapan percuma yang korang adalah dari jenis stalk orang untuk cari next victim nak simbah asid. =..="

Senang je lahhh nak tekel pompuan zaman IT skang nih... Sapa cakap susah... Lain la zaman dulu-dulu siap kene antar surat semua sebab tengok gambar dekat ruangan Mekar Setaman URTV dolu-dolu tu... Wakakakaka... Situ pon memang ah limited details korang nak letak...

Skang dah ade fesbuk, blog, twitter... Hah, stalk la sampai lebam... Dah cukup ilmu di dada baru ah tegur-tegur ke apa... Borak-borak kosong pon okey jeee... Bila respon da bagos baru ah ajak kuar ke apa... See??? Slow and steady je... Senang je bai... Yang penting ko dapat buat pompuan tu comfort dengan kau nak share ape saje pon dah boleh kata almost 50% kau dah curi hati dia...

So, good luck guys!! :D

1 comment:

Zulfikar Hazri said...

baik mem! pinjam honda wave.. nak gi pasar ramadan jap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...