Monday, April 26, 2010

:'(

Aduiiii... Rupanya tarikh untuk presentation pre-tesis tu tak confirm lagi 3rd May. Kalo tak kasik 3rd May tu... Alamatnye musnah la hidup saye. 30th April tu present. Sosak napeh nak handle ni ha. Dengan test CIMLab lagi haritu...

Beza tu 30th April dengan 3rd May. Almost 48 hrs. Dalam idup saya sekarang, 1 minit adalah sangat berharga. Sikit-sikit set alarm. Sikit-sikit set alarm. Nak tau?? Masa untuk bersantai layan fesbuk dengan blog = 20 minit. Alarm dah bunyi nanti, back to task semula. Tengok la ada idea nak sambung pre-tesis, taip pre-tesis. Tu untuk next 40 minutes. Agak-agak tak sampai 40 minutes dah mati kutu, sambung buat assignment MCS pulak. Agak-agak takleh nak jawap MCS, sambung taip report project Micro.c plak. Agak-agak takde mood untuk semua, tarik nafas again, set alarm dalam 10 minit, lelapkan mata seketika.

Skang ni pun blog adalah taip secara laju-laju.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...