Tuesday, May 26, 2009

Malas nak letak tajuk.
Aku takde mood nak update apape.
Mengantuk pun ada nih...

Cuaca kat luar baekkk punye gelap dan sejuk2 serta menarik2 mata aku untuk terpejam lena dari sibuk memikirkan umah bersepah serta perut yang lapar...

Sesungguhnye tido itu memang nikmat time2 sejuk camni.

Aku baru nak belajar2 tido time2 cuaca nak hujan serta sejuk2 camni sebab sebelum ni aku begitu mudah mengantuk bila cuaca panas terik. Bayangkan la dulu masa kat ATMA, time2 kawad tengah2 panas terik aku boleh tertido sambil berdiri. Akibatnya aku kene ketuk kat kepala. Dan dapat title 'Flower Horn'. Benjol dapat, nama baru pun dapat.

Sudah la. Aku nak tido.
Kejutkan aku esok pagi je,ok?

3 comments:

Baby Wify said...

ayakk!! jgn tdo petang2 ni..nt anto tdo same..hehe

~Cinta Cukulet~ said...

bangun..bangun...cargas..cargasss..haha

aslina said...

::baby wify::
hoho...baru la horror macam citer uninvited tu kan? haha..

::cinta cukulet::
kurang cargas la pasal intan payung cayang masih di penang...huahuahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...