Tuesday, May 26, 2009

Malas nak letak tajuk.
Aku takde mood nak update apape.
Mengantuk pun ada nih...

Cuaca kat luar baekkk punye gelap dan sejuk2 serta menarik2 mata aku untuk terpejam lena dari sibuk memikirkan umah bersepah serta perut yang lapar...

Sesungguhnye tido itu memang nikmat time2 sejuk camni.

Aku baru nak belajar2 tido time2 cuaca nak hujan serta sejuk2 camni sebab sebelum ni aku begitu mudah mengantuk bila cuaca panas terik. Bayangkan la dulu masa kat ATMA, time2 kawad tengah2 panas terik aku boleh tertido sambil berdiri. Akibatnya aku kene ketuk kat kepala. Dan dapat title 'Flower Horn'. Benjol dapat, nama baru pun dapat.

Sudah la. Aku nak tido.
Kejutkan aku esok pagi je,ok?
Post a Comment