Sunday, July 14, 2013

Rindu...

Rindu pada yang dah takde ni kemain sakit rasanya... 

Hari2 aku rasa erghhh tengok update2 kat fb cakap berbuka mak masak itu ini, satu family...

Aku?? 

Hurmmm...

Agak2 kalo raya kalini aku buat gile sikit kan, kene kuntau dengan Angah tak?

Seriously aku rinduuu sangat nak beraya dengan orang yang bergelar mak ayah...

Nak plak dengan situasi aku ni kan... Sape yang tau tu, tau lah... Mana penah aku amik cuti raya... Boleh agak kan apesal? 

Maklum la, raya kedua je aku terus jem sebab kena beraya sesorang. Cuti raya kali ni lama weh!!! Sampai ahad la aku blur atau meroyan kang... 

1 comment:

Anonymous said...

Sayu plak baca entry nih...sabar ja la....nnt bahagia yg akn dtg xlama lg......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...