Sunday, July 28, 2013

Hari yang Bosan

Actually banyak nak share kat sini... Lebih2 lagi pasal trip2 yang aku dah pegi. Hehe. Trip bajet orang cakap. Tapi cam malas plak. Haha. Aku gile gak berjalan2 ni. Cuma tahun ni, dari bulan ni sampai bulan December nanti aku senyap sket kot tak pegi memana. Haha. Bajet lari sikit weh :'(

Penat lak harini. Semalam sampai pukul 3 pagi kemas baju kekonon nak bagi kat orang, nak minimize baju2 dlm almari... Tapi satu plastik besar kuar pun macam tak surut pun baju kat dalam almari tu. dah la ada 6 pasang kain blom jadi baju ni ha. Adeihh... 

Harini masih lagi tinggal aku ngan Meow tu. So memang bosan la. Dia pun bosan. Tengok tv je harini. Haish bosan... Bosan...

Nak kuar, redup lak kat luar macam nak hujan. Da la ade moto je. Haish... Incik Jep lak maybe tengah tido lagi. Baru pepagi sangat kot kat sana. Semalam gig dia sampai pukul brape... Haishhh...

Gila la bosan harini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...