Sunday, July 28, 2013

Edit gamba lagi


Haha. Paling latest. Actually banyak gamba yang da edit. Maklum la. Mana dapat nak bergambar bersama2. Edit pon jadi lerr...

Perit jugak kekadang long distance relationship bila aku free, dia bz, dia free, aku lak bz... Haish... Kalaula Newcastle Upon Tyne tu dekat macam Singapore, dah tentu tetiba aku hilang ke sana. Atau dia ke sini. Ini... 19 hours flight... Cost??!!! 

Bleh bikin aku gile. Hihi. Aku bukan la kaya sangat pun. Marilah kita teruskan perjuangan kumpul duit sampai hujung tahun ni. InsyaAllah ade rezeki, sape yg follow instagram aku, leh la layan gamba kalo2 aku dapat jumpe dier. Hehe ;-P
Post a Comment