Sunday, April 14, 2013

Terapi

Haha! Terapi.

Terkesan ngan tag Hadra kat fesbuk. Haha. Aku tengah sakit perut pon tetibe bleh rase nak update. Kot2 la sakit perut bleh lega kan, da pegi toilet patblas kali pon tak jalan. Kata terapi kan? Kih kih kih...

Kire da update la ni. Aci tak camni? Bahahaha...

Ok serius serius...

Takde idea sangat nak cerita apa...

Cuma bebaru ni la cousin aku yg abes spm tu, cam emo2 lagi. Sebab boifren da 2 hari tak balas sms. Tu la aku gitau awal2 dulu jangan beriya sangat...

Citernye minah ni agak la amik inspirasi cinta jarak jauh macam aku... So terikut la jugak ade boifren berjauh-jauhan macam aku... Bezanya aku jenis rileks2 je... Kadang2 aku tanak orang tau sangat pun pasal aku ngan Incik Jep. Tapi kalo kat blog tu lain la. Tak ramai kengkawan kat blog ni yg aku add kat fesbuk... Blog ni wujud pon macam tak ramai yang tau. Sebab aku tukar link kan? Lepas tukar link, da tak rajin nak update...

Pastu dorang plak cam muda lagi, jauh lagi perjalanan... Tetibe nak emo2 pasal couple tak serious, rase tak best ah. Aku selalu jugak kot kacau2 cousin ni ha... Angkut pegi jejalan merata2... Tak syiok jugak ah skang ni kaco dia je asik tarak mood je...

Aku ngan Incik Jep plak... Memang aaa jauh... Tapi contact ikut flexibility dengan availability... Memang contact la tapi tak kerap sangat, tak jarang sangat... Skang pun dia bz, aku paham.

Next week rabu dia ada test bahasa korea plak. Hurmm... Kadang2 tu kau mampu jadi itik dengan ayam bercakap? Dia cakap korea, aku belasah hokkien. Tapi tak selalu la. Biasanya aku buat muka blur je lebih. Haha!

So tu je la update. Nak makan nasik jiran sebelah umah antar ni. Bye!
Post a Comment