Saturday, April 27, 2013

Bosan

Nak update blog. Macam2 nak citer. Tapi confuse. Nak terus sambung citer pasal Incik Jep ke atau nak share tips kawal budget kalo pegi travel sorg2?

Bab kawal budget tu dah tentu korang boleh menuntut dalam video 3 hari 2 malam yang Air Asia terbitkan suatu ketika dulu ye dok?? Hehe...

Nanti la aku sambung cerita lain. Cuma aku nak bagitau, aku baru discover something kat opis tu. Nampak macam berkesan, tapi user tu tak rasa malu ke kene gune mende alah tu yang pada aku, budak baru masuk keje okey la guna. Ini dah dekat 2 taon keje. Haha. Cam gampang je. Sape terasa nasib la. Poyo sangat sapa suruh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...