Monday, September 10, 2012

Block Orang

Aku baru tau aku kne block dengan budak2 tu... See? Macam la aku hadap sangat nak stalk dorang... Takde maknanye nak tengok profile dorang. Baik aku stalk profile buah hati kesayangan jantung jiwa raga intan payung permata hati sayang...

Ada sesapa boleh bagitau aku camne nak untag nama dari gamba dorang tag kat profile dorang selain aku pun kne block dorang?? Malas nak memanjangkan list nama orang kne block ni... Unfriend dah buat dah. Ingatkan lepas unfriend takde la semak dengan notification merapu merapan. Apa motif aku kne block pun aku tatau. Tapi tak heran pun. Mcm la aku hegeh ngan orang camtu.

Da la rimas aku tengok dorang main komen banyak2 kat situ... Penuh notifications aku... Padahal bukan takleh chat je... Semak la hoi...
Post a Comment