Saturday, September 8, 2012

Plan Hancur

Sebenarnya kalo kita bersendirian, ada transport dan kalo orang yang follow kita tu takde agenda, boleh je kita realisasikan plan kita tu.

Malangnya orang yang aku follow ni pun banyakla sangat agenda dia... But at least aku dah hilang nervous jumpa adik beradik dia ngan mak dia... Dengan adik2 dia aku dapat nama panggilan baru coz nama aku yang org biasa panggil dah fully occupied by adik2 dia... Aku juge bleh ngamho ngan adik2 dia... Haha...

Cuma time salam nak balik ngan mak dia tu... Aku je salam mcm loose sikit. Tak confident ngan takut kot. Tapi mak dia salam semacam erat dia, siap grip tangan 2-3 kali...

Apakah maknanya?? Huhu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...