Wednesday, February 8, 2017

Genap Sebulan....!

Pheww~~ genap sebulan bergelar isteri orang. Perasaan? Sama je. Hahaha... Siap kawan baik sendiri pun tak caya yang aku dah kawen... Ye lah kan sebab husband jauh. Sama je la macam zaman-zaman single sebelum ni.

Story pasal kenduri bajet tu nanti je la sambung lain... Sebab sekarang macam busy 😀

Happy monthiversary for us! 😍

Untuk tatapan korang... Gambar photoshoot kitorang di planet lain. Ni pun pegi balik hari. Hahaha...

Maaf la merapu punya photoshop edit. Rindu laki baaaiiii...



Jadik laa kan... Time limited kot nak outdoor. Sebab tetamu datang sampai lepas katering angkut khemah pon datang lagi. Baik kite raikan tetamu, ye dok? Photoshoot tu nanti la 2-3 tahun lagi kot baru update lain 😁😁

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...