Thursday, October 6, 2016

Tunda Kawen

Sedih jugak la sebenarnya... Sepatutnya bulan lepas aku nikah & kenduri. Tapi chill, sambut kenduri sepupu-sepupu je pun ape ade hal kannn?? :D

Terpaksa tunda kawen. Next date mungkin 7 Januari 2017. Mungkin la. Kalau aku takde apape aral melintang. Sebab? Mungkin orang cakap dugaan orang bertunang. Huhuhh... Ape dugaan sangatnye? Kitorang jauh, si dia tak dapat nak balik, cuti tak approve, aku pun duit entah ade takde je. Haha. Janji hepi.

Dengan sape aku kawen masih lagi menjadi misteri dan akan jadi misteri sampai bila-bila.

Sedih jugak baca kisah aku dengan Incik Jep dulu tu. Dengan suwit sawit nya... Tapi aku kena admit yang dia ada orang lain yang lebih baik dari aku dalam hidup dia. So, nak buat camner kan? Chenta mudah bertukar ganti dan mudah jua dijual beli. Eh.

Alaa... Yang penting hidup mesti diteruskan. Aku pulak skarang ni agak sibuk nak selesaikan urusan nak konvo. Yaaa... Setelah merajuk 5 tahun, konvo jua akhirnya. Sekali la konvo dengan geng repeat paper seperti Zef, Apis, Puva... Layan je laa... Bukan senang. Walaupun terpaksa telan je ape orang cakap... Kan aku dulu time sekolah bukan main cemerlang. Chill la weh. Aku bukan tak pandai. Malas je. Lagipun asyik kat atas je kan, sekali sekala kat bawah boleh jugak bawak-bawak sedar diri...

P/S: Post ini back dated.
Post a Comment