Monday, February 4, 2013

Bosan

Deactivate fb. For good.

Aku stress sebab segala pergerakan dalam fb tu macam kena kawal. Sampai aku rasa macam dah takde privacy sendiri plak. Memang la bende2 lain aku tanak org tgk aku da filter la hapa...

Tapi bende aku like? Kemain bersepah nampak je dipandang. Lebih2 lagi melibatkan Incik Jep. Aku tak larat nak dengar nasihat orang la bagai even relatives suruh aku cari lain, sebab dia macam tu macam ni.

Setakat tengok gambar je memang la sape pun boleh judge. Korang kenal dia? Macam aku kenal? Macam 15 tahun lepas? Macam 2 tahun lepas? Macam tahun lepas? Macam sekarang?

Aku tak suka dengar benda yang lama2 bila makin banyak, aku pun boleh terpengaruh percaya padahal org yang cakap pasal tu tak kenal pun org yg diperkatakan tu camne. Tolong. Aku letih. Biar aku ngan dia ngan life kitorang je boleh?

Ignore us, please?

Baca benda2 yang sweet2 aku share kat blog ni je plis?
Post a Comment