Tuesday, January 10, 2012

Lama kan tak update?

Yaaa...

Sangat lama. Tatau nak tulis apa da nih... Tapi ntah...

Eh agak-agak kan kalo kite ske orang tu... Orang tu tau tak kite ske dier?? Dier amik serius tak kite ske dier?? Sebab da terkantoi kot suke dier... Tapi... Ermm... Nampak macam dier layan kite camne dier layan kite dari dulu jeee...

Ini bukan masalah rebound love ke atau dah menyampah jadik single sebab asik dipermainkan je... Tapi masalah skang baru nampak dan sedar betapa dekatnye aku dengan orang tu walaupon dia jauh beribu batu...

Orang tu ada kat sini. Aku penah buat entry pasal dia di sini dan sini... Banyak pasal camne kenal dan selalu keep in touch. Sampai ada komen cakap tu citer tipu lah. Only both of us knows how far the truth is :)

Huuu...

Serius ahh...

Ke aku je feeling sorang-sorang nih?

Sebab both of us start mcm adik-beradik... Beza umo pon 5 tahun... Masa zaman skolah dulu, he was my inspiration... sebab dier further study jejauh. Haha... Pastu lost contact, then bleh catch up balik thru email la, even dier penah je call dari jauh... Terharu kot... Skype pon ade jugak... Tapi da jarang sangat sebab time zone lain-lain...

Aku ngaku gak kekadang aku jeles ya amat tengok gambar-gambar dier ngan pompuan omputeh laen-laen yang mesra bukan main... So ade laa kan aku nyakat-nyakat pasal calon sister-in-law omputeh la bagai kan padahal saje jeee coverrrr...

Aku sebenarnye tak penah tau history dier kapel ngan sesape ke hape within these few years dia kat luar negara tu ha... Tak nak amik tau pon nanti aku jeles teruk-teruk lagi... Aku pon jarang cerita pasal aku kapel ngan sesape ke kat sini... Cuma pasal study ngan life serabut sebab study life memang berserabut... Haha...

Cuma masa first time jumpe dulu, bulan puasa... Sebab nak berbuka puasa kat umah adik-beradik dier kat Shah Alam... Ye lah sampai sesat-sesat jalan semua... Haha... Sebelum gerak tu ade la kan soalan pasal aku ade boyfriend ke tak... Mane la ade... Hidup manjang serabut ngan study... Bendenye ended up situ je. Takde nak tanye lebih-lebih ke apa, tapi aku rasa dier tak caye kot aku single... HAHAHAHA...

Until last month aku memang bengang sangat ngan sorang budak Sabah ni sebab dia sangat-sangat-sangat hipokrit. Eh budak Sabah lain jangan terasa... Aku tak suka mamat ni sorang je... Aku bengang sebab dia guna banyak cara nak bagi aku sakit hati...Mula-mula aku cool, tapi bila da tahap touch personal life kawan-kawan aku... Aku block terus kat fb... Budak Sabah ni jugak antara sebab aku applied filter call dlm phone. Reject unknown number. Haha.

Aku tak sure start dari mana tapi memang kantoi la aku suke dier.

Tapi cam gila lah aku lak ngaku aku suke dier.

HAHAHAHAHA....

But I'm just scared. Aku takot aku je feeling-feeling sensorang... Padahal orang tu anggap kita ni biasa je... Ke sebab kadang-kadang aku yang extreme sangat kat fb tuh??

Tapi camne yeh... Korang rase camne?
Post a Comment