Thursday, January 12, 2012

Ke-awal-an.

Tak pasal je terbangun awal pagi ni. Haha. Pukul 7 pagi consider awal la sebab aku balik keje smalam pon dekat pukul 2.45 pagi sampai umah...

Tido best je semalam pas balik keje... Cuma apsal ntah pagi ni tadi ley teringat pasal keje semalam... so, terus bangun dan antar email kat supervisor pasal semalam... Haha... Mesti dia terkejut tengok email dari aku masuk pukul 7 pagi...

Ada aku merepek-repek pasal suka orang aritu... kan???

Memang tatau nak cakap camne kan suke tuh... Tapi bile si Sol suh dengar lagu dier Christina Perry yang dier cover tu, aku pon saje la ngade-ngade sket amik separuh dari lirik tuh letak kat status aku... Pastu sesaje suke hati je tag orang yang aku suke tuh... Mujur gak la aku rase cam sedara-sedara aku yang terdekat takde yang tengok kot... Sebab takde lak komen-komen like ke ape... Tapi mungkin sekali laaa kot-kot kenduri sesape yang terdekat nih aku da nampak tanda-tanda akan menjadi bahan oleh kuarge-kuarge terdekat... Haha... Nasib baik la kenduri paling dekat pon dalam bulan March... Sempat kot dorang lupa...

Masalahnye skang status tu stuck kat timeline fb for few days... Siap aku takde idea nak up status baru... Huhuhh...

Ape pon... Orang tu cam bagi respon je walaupon dekat komen merepek-repek yang kawan-kawan aku tambah. Err... Siap cerita pasal hantaran lagi. Aku plak blushing sorang-sorang kat umah bace. Huhu. Siot betul. Eleh tapi dalam hati tu suke letteww...

Sangat la "mommy" aku tuh letak sampai RM35k hantaran katanya... Mati la sampai bebile pon aku single... Haha... Cuma aku plak pegi susah-susah pm dier cakap "mommy" tuh memang begitu... Not necessary hantaran aku sebanyak tu. Deyy... Apa nih kan... Susah-susah jak pi explain...

Aaaaa...

Taon ni dier balik Malaysia lagi. Katanya ah. Tatau ah bile... Tak sure lagi... Nak jumpe, memang nak jumpe aku... Cuma aku... Err... Ye lahh... Bab lain mungkin sekali lahh aku berani... Tapi selalunya soal hati nih, setakat tekan-tekan keyboard je la aku berani... Depan-depan? Sila sediakan stretcher dan ambulan sebab belum tentu aku berani nak berdepan dengan orang yang aku suka tu bila dah kantoi...

Taon 2010 masa bulan puasa tu lain... Minat, addict ke hapa tak terkantoi lagi... Sekarang da kantoi pon... Camne tah nak berdepan... Merepek-repek menaip berani lah aku... Huhuh...

2 comments:

epalejau said...

haha. da jumpa nanti update dalam fb tau!

teringin nak tengok ko blushing ke pitam ke pengsan ke. mana la tau dapat CPR free ;P

Aslina said...

Hadra~ ahahaha... cpr free mende... kene hempuk ngan cpu mungkin laa kot... ahahhaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...