Monday, January 16, 2012

Terukir Di Bintang



Lagu ni beratus kali aku ulang sejak first time dengar. Best sangat. Yang aku share kat fb tu versi Yuna buat persembahan. Tapi yang ni la aku dok ulang situ. Dah la tak pakai earphone. Belasah je dengar... Harap-harap takde la jiran-jiran aku bernanah telinga sebab aku asik repeat je lagu ni sampai ke sudah.

Agak-agak aku diam tu maknanya aku dah tido la... Kejadahnye tido skang... Nanti keje malam kot... Haha... Masak ah jiran-jiran aku dengar lagu ni aku repeat banyak-banyak kali...

Hmm... Best... Kalo buat tuju lagu kat orang pon best gak kan...

Pehal ntah fb aku penuh ngan jiwang-jiwang je sekarang nih...
Post a Comment