Saturday, September 10, 2011

Semua Dah Lepas.

Apa aku nak update ni? 

Saja je nak bagi semak reading list korang. Muahahaha...

Padahal takde mende pon nak citer...

Bz keje kot... Balik umah je teros tido tak hengat... Bangun je sedar-sedar dah pagi... Siap-siap pegi keje... Pastu stay sampai ke petang, tambah buat OT sebab nak balik pon bosan je menghadap orang yang tak best di rumah... Orang yang tak suka kita buat apa kita nak tengok dia kan...

Ada sapa buat rumah terbuka lagi tak esok? Esok Ahad ni tengah free nih. Hehe.
Post a Comment