Monday, September 19, 2011

Iklan? Takde.

Kali ni memang aku betul-betul blog ikut suka hati aku. Kejadah iklan-iklan nuffnang la ape semua aku dah completely remove dari page aku ni ha...

Bukan apa... Jenuh aku pikir email dengan password mana aku guna untuk login nuffnang tu tapi tak dapat-dapat. Migrain dapat la. Lagipun aku mane la glemer sangat. Pegi mampos la semua tuh... Gaji aku dapat tetiap bulan pon cukup untuk sara idup aku sendiri sampai tatau nak buat ape dengan lebihan gaji tiap-tiap bulan. Untuk simpan sesaje, simpan emergency, simpan nak kawen, simpan pegi haji, dah allocate dah. Tapi masih ade lebih. Watpe nak tamak-tamak ye tak?

Nanti mati pon buku akaun mana boleh bawak masuk kubur...Apa lagi kad ATM. Kene libas dengan Munkar ngan Nangkir tu ada lah...

So, tak kisah la sesape nak jenguk ke tanak jenguk page aku pon aku tak kecik hati. Bukan ade aktiviti tambahan untuk korang jenguk-jenguk page ni pon kan... :)

Oh ye, hepi besday dekat membe aku yang dulu agak baik dengan aku, tapi since awek dia suka sangat cari pasal secara lisan dengan nada perli-perli kat aku secara berkias-kias, maka aku decide remove termasuk dia dari frenlist aku. Sape kenal tu kenal lah. Kem salam banyak-banyak kat dier okeh.
Post a Comment