Thursday, February 1, 2018

2nd Month of 2018

Lama rasanya tak update. Tiap-tiap minggu aku dapat notification email pasal orang copy-paste pasal Maxis Scholarship tu dengan Kad Kawen & Doorgift. Ehehe... Yang kad kawen dengan doorgift tu ramai ke nak buat style camtu weh?

Sekejap je dah masuk bulan Februari... Bulan penuh kasih-sayang katenye... Kasih sayang laa kalau hujung bulan dapat bonus... Hohohohh... Sebenarnya banyak benda aku nak cerita ni... Especially pasal tips membeli rumah lelong, lebih baik guna peguam yang agen sediakan keee atau kita punya peguam... Haaa... Nanti la aku cerita... Sebab sekarang ni macam sibuk nak belek-belek benda berkaitan dissertation untuk semester ni...

Oh ye dalam jadi tak jadi aku nak sambung study tu, tup-tup dah habis satu semester aku kat USM tu... Entah la bila keluar result, doa-doa la aku dapat keputusan yang baik yer...

Bye! Nanti ada masa aku sambung lain...
Post a Comment