Wednesday, November 30, 2016

Walimatulurus Aslina dan Pasangannya (?)


Cantik tak kad kahwin aku?

Penat tau buat sendiri. Ni redesign setelah first version tak dapat diselamatkan akibat brader kedai PC tu terlupa backup folder yang super penting ni. Yep majlis aku pada tarikh yang dinyatakan di atas. Lokasi semua ada. Siap ada qr code untuk location lagi.

Cuma ada 2 part hilang....

Nama pengantin lelaki...

Kan aku dah cakap bukan dia... Dan biar la rahsia. Sapa yang dapat printed version mungkin tau la sapa. Mungkin orang yang sama, mungkin orang lain, mungkin nama je yang sama... Who knows? LOL.

Lagipun sebelum tu kecoh kan yang aku putus tunang?

Post a Comment