Monday, June 17, 2013

Risau

Hurmm... Aku borak2 ngan abang aku... Dia bukak citer area umah aku da banyak umah kene pecah masuk...

Umah aku pon actually ade percubaan nak pecah masuk. Tapi rasanya gagal. 

No wonder la hari system down 2 hari tu aku balik awal sket tu aku tengok pintu dapo renggang. Dari dalam umah nak tolak balik bagi rapat memang payah sket. Tapi, kalo dari luar nak tolak bukak lagi la susah sebab kitorang sendal dengan tong gas.

Ya Allah, ade jugak hikmahnye system down, aku balik awal sket tu... Cuba kalo percubaan tu berjaya, aku lak blom balik... Takut gak balik tengok rumah dah lengang. Orang tolong clear. Nauzubillahiminzalik laaa....

Semalam plak mase aku nak tido, dah tido pun terjaga sebab ade bunyi bising macam orang selongkar2 barang blakang umah... Bilik aku lokasi dia agak blakang, tapi bukan blakang betul laa... Blakang bilik aku macam ada ruang sket, ruang tu lak wat longgok2 besi/barang2 buruk... Cuak gila kot. Laju2 aku tarik selimut sambung tido. 

Haishh... Takut gila weh.
Post a Comment