Sunday, October 14, 2012

Takleh komen

Pelik aku... Asal try nk post comment je ilang comment aku... Fedap btol... Sudahnye aku pendam je apa benda aku nak komen kat blog org...

Apa la aku salah tekan ni... Nak online gune laptop, malas... Nak online time lunch opis hour, malas aku nanti org track aku bukak blog org... Tak suke... Privacy aku malas nak campur aduk kat opis... Well, as ex-student comp.science, aku ade jugak sikit knowledge as protection utk aku gune harte bende opis waktu opis, even waktu lunch.

Aku dah cakap, aku terlibat banyak kos, aku kurg gemar google gosip artis, aku suka general knowledge, bende boleh buat aku improve... Sebab tu la takyah nak jadi batak sangat macam setengah orang tu... Esp yang kemain sakit hati tah kenapa tak pasal2 kat aku... Dah discover blog ni pon canang abes kat semorang kata aku ngutuk... Ade ke aku sebut nama... Yg terasa sangat tu kenapa... Kalo terasa buta IT, face the fact, sila tambah knowledge.

Haha. Padahal nak bagitau aku takleh tinggal komen kat blog orang je pun... Hahaha... Kbai!
Post a Comment