Thursday, November 7, 2013

Movember

Ape tu "Movember"?

Hah. Pandai la google sendiri. Haha... Takde lahh... Movember ni macam charity la jugak, tapi lebih pade lelaki utk raise awareness regarding prostat cancer or other male cancer...

Movember adelah gabungan perkataan antara "moustache" dan "november". Its kind of cute sebab sepanjang november kite boleh tengok lelaki macho yang aware pasal charity ni simpan misai...

Comel gila hokey tengok orang tak pernah ada misai tetiba ada misai. Contohnye Incik Jep. Hahaha... 


Nampak tak misai? Nampak tak? Nampak tak?? Haha....

Abaikan kelebaran muka beliau yang makin melebar, and jangan tanya aku camne facetime kalini boleh nampak muka dia je penuh screen sampai muka aku pun tak nampak dalam ni...

Aku penah request nak tengok camne rupe dier kalo bermisai... Aku bajet ala2 Aizat Amdan laa kan... Hahaha... Tapi harini memang bertuah la sbb dia confess dia join awareness campaign ni dan akan simpan misai utk sebulan.

Well, harini baru 7th November...

Kita tunggu sampai 30th November nanti, apakah yang bakal terjadi... Adakah dia masih sweet macam Aizat Amdan atau dah bertukar jadi camni???

Credit to epicmoustacheblog.blogspot.com

Hahahahaha... Larikkkk...!!!!!!


Post a Comment