Wednesday, November 27, 2013

Idea baru

Tengs Che Ta ngan Zain Saidin yg dapat sponsor sebanyak 13 juta. Sekurangnya berita dorang dapat sponsor ni memberikan idea yg baru kat aku dalam menepis soalan cepu-cemas yang tak berapa nak relevan dalam hidup. Haha


Nanti, kalo orang tanya "kau bile lagi?" Boleh la nak jawap ngan muka kerek gila, "tunggu kau sponsor 13 juta macam Che Ta dapat". 

Agak2 terkedu tak yang bertanya tu? Hehehe... Tak dapat sponsor sampai 14 juta, 13 ribu pun mak okey je, janji sponsor... Ada berani? 

P/s: Tengok gamba pre-wedding Che Ta ngan Zain ni, nampak Zain macam orang tua tua je. Haha.

2 comments:

ururu said...

serius melampau taja.. dah la taja janda(kalau 1st marriage lain la jugak). senang hidup makcik tu. last2 cerai 3 bulan kendian.. lol. mintak2 x la. haha.

tapi.. daripada taja 13 juta kat selebriti.. baik taja students untuk blaja. 13 juta tuh bole sponsor ramai students tu.

takpun taja orang biasa kawen..
kalau taja RM10K kat satu perkahwinan.. boleh sponsor around 1300 marriage kot.

aslina majid said...

13 juta tu dia cover betulkan jalan2 yg lubang2 merata2 tu pun okey kot. Takyah susah2 nak naikkan harge tol konon utk maintenance jalan (lagi komen takde kene mengene)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...