Tuesday, April 24, 2012

Kenapaaaaa???!!

Cuti da abes :(

Gambar pegi bercuti haritu tak berapa nak ada sangat sebab aku jadi kureng minat nak guna phone sendiri tangkap gambar. Banyak dalam kamera orang lain.

Tunggu je la dorang upload, pastu nanti aku bagi link je. Tu pon kalo boleh tengok la.

Aku EL harini. Tu la, dah bajet bende2 camni akan terjadi... Tapi beriya lah amik cuti sehari je.

Untuk trip pegi KK nanti bulan 9, kene amik cuti lebih sikit nampaknye.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...