Saturday, November 26, 2016

Jaga Hati

Kalau ada masa, blog ni akan jadi diary aku. Tengok pada tahap kerajinan la nak buat daily rants.

Tapi masalahnye aku bukan spesis yang rajin. LOL. Blog ni mungkin aku biar je dalam bahasa Melayu sepenuhnya. Kalau tak sepenuhnya, separuh. Tengok la camner... Cuma satu benda yang pasti, aku dah buang habis segala hubungan aku dengan somebody tu. Biar la ape yang ade dalam ni jadi sejarah je tanda aku pernah gembira dengan dia.

Ye  laaahhhh kaaannnn... Nak jaga hati orangggg kannnn.... Hati kita takde sape pulak nak jaga...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...