Saturday, April 20, 2013

Translator

Aku kekadang prihatin la jugak dekat buah hati yang tengah sebok nak amik exam proficient utk korean language. Dia amik secara professional, tau? Bukan sebab terikut nak jadi femes macam Psy.

Hehe... Pastu kekonon kite ni caring la sangat kan, padahal takyah pegi kat wall fesbuk pun sebab hari2 pon bila free berbalas2 msg. Tak cukup fbchat, dengan whatsapp lagi bagai... Memang saje la kot. Ye la macam trend kot nak pegi tulis2 kat wall orang yg kite sayang. Saje la ikut trend. Hahah!

Maka jadi la mende camni.

Bajet awek yang best la kan pegi tulis2 kat wall boifren camni...

Pastu tadi ni, sembang2 la... Rupenye ape kite tulis kat wall tu tak masuk akal sket... Alahaii... Hahaha...





Walaupun begitu, dia tetap juge encourage saye cepat2 blaja lebih dari 3 bahasa yg saye tau. Hurmm... Katne nak enroll bahasa Korea ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...